Numere auto Bulgaria


Табели с ефектиЧерна поставка

Постаквите са много лесни за монтиране, като са достатъчно твърди, така че могат да се поставят и свалят бързо без да се огъват или повреждат. Тяхната долна рамка има система от капси и се закрепва само чрез притискане към останалата част на стойката.

Поставките могат да се изработят с различни надписи по следните начини:

чрез специална UV технология

чрез дигитален принт на буквите върху 3М светлоотразително фолио, което в последствие се покрива с предпазен лак за гланц и устойчивост на външните условия - обикновено при малко поръчани количества (например 2 броя поставки за собствениците на единичен автомобил);

чрез ситопечат за производство на големи количества поставки (например около 200 броя), за собствениците на сервизи или авто паркове.

Цената варира в зависимост от поръчаните количества и използваната технология на произвоство, като по този начин авто парковете и останалите клиенти, поръчали големи количества поставки могат да се възползват от около 5 пъти по-ниска цена.

В случай че желаете да поръчате по-голям брой индивидуализирани поставки (над  50 комплекта), цената за всяка намалява значително и в зависимост от размерите на заявката, персонализацията може да стане безплатна. 

Черните поставки на автомобилни номера имат начална цена от 3 лв, към която се прибавя стойността на дигиталната персонализация от 9 лв. 


Конфигуратор на държач за автомобилни номера

Попълнете върху рамката в симулатора желания текст, като кликнете върху надписа "Място за Вашия текст", и след това изберете неговия цвят, фона на рамката и цвета на поставката.
Сивите държачи не могат да се конфигурират с цветен фон.

Цвят на надписа
Фон на рамката
Цвят на поставката
negru Argintiu

Черна поставка

Класически модел подложка за автомобилен номер в черен цвят, с мобилна пластина, идеална за различни надписи.
Текст:
Цвят на надписа:
Фон на рамката:
Цвят на поставката:
Размери на продукта:520x110 mm
5
00 лева
с включено ДДС
Количество

ЕЛЕКТРОНЕН БЮЛЕТИН

Абонирайте се за новостите и промоциите!
dmca автомобилни табели
МЕТАЛ ПРИНТ ООД е вписан в Регистъра за администратори на информация с личен характер в Комисията за защита на личните данни.
Copyright © 2005-2015 numerepersonalizate.ro - Марката “Фабрика за номера” е собственост на МЕТАЛ ПРИНТ ООД.
Сайтът Fabrica de Numere може да бъде намерен и на интернет адрес www.numereauto.ro.
Комисия за защита на потребителите